Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hoe werkt Post Snel?

Met sommige pakketten is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk bij je klanten worden afgeleverd. Vaak het liefst dezelfde dag nog. In deze gevallen kun je rekenen op de spoedservice van Post Snel. De naam zegt het eigenlijk al: wij bezorgen je postpakketten snel. Vóór 18.00 uur aangemeld is dezelfde dag nog bezorgd.

Wanneer je een account aanmaakt, kun je orders plaatsen. Je vult in waar het pakket opgehaald en bezorgd moet worden, een medewerker haalt het pakket op, je volgt het pakket via de app of de website, het pakket wordt afgeleverd op de plaats van bestemming en je ontvangt hiervan een bevestiging. Snel en eenvoudig geregeld dus! En natuurlijk kun je rekenen op een zorgvuldige aanpak, zodat je pakket niet alleen op tijd bezorgd wordt, maar ook netjes en intact blijft.

 1. Werkwijze Post Snel

  Met de Post Snel App en website volg je eenvoudig jouw pakket.

 2. Registreren

  Na het invoeren van je gegevens kun je jouw Post Snel account aanvragen.

 3. Order plaatsen

  Na het plaatsen van je order ontvang je een orderbevestiging. Tijdens deze stap vul je het ophaal- en bezorgadres in.

 4. Ophalen pakket

  Een Post Snel medewerker haalt jouw pakket op, middels de Post Snel App en website kun je op ieder moment de status inzien.

 5. Bezorgen pakket

  Een Post Snel medewerker bezorgt jouw pakket op het ingevoerde adres. Hiervan krijgt je een melding in de Post Snel App.

Interesse in onze diensten?

Neem nu contact met ons op!

Ga naar contact