Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Spoedbezorging

Bedrijven
Voor lokale bedrijven in de omgeving van Rotterdam en Den Haag, staat Post Snel direct klaar om pakketten diezelfde dag nog te bezorgen. Meld je pakketten voor 17.00uur aan binnen ons bezorg- en levergebied, dan word het gegarandeerd diezelfde dag nog (aangetekend) afgeleverd bij het bezorgadres. Snel en veilig. 

Voor bedrijven geldt dat zij meerdere pakketten per keer aan kunnen melden en dat er achteraf, per factuur, betaald kan worden. Vrijwel alles is mogelijk! Voor meer informatie schroom dan niet contact met ons op te nemen. Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan.

Particulieren
Ook jij kunt vandaag nog jouw pakket laten ophalen en bezorgen. Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan.

Spoedbezorging
Heb je te maken met een spoedbezorging binnen Nederland (of erbuiten), neem dan vooral contact met ons op. Vrijwel alles is mogelijk! Klik hier om direct naar de contact pagina te gaan. Prijs op aanvraag. 

Pakket(ten) gemakkelijk aanmelden voor afleveren

Meld je pakket(ten) gemakkelijk aan nadat we contact hebben gehad. In een gesprek wordt hier meer informatie over gegeven. Daarnaast zullen wij ten allen tijden bereikbaar voor je zijn. 

Dezelfde dag bezorgd

Aantrekkelijke prijzen en snelle service. Meld je pakket(ten) voor 17.00uur en wij bezorgen het dezelfde dag nog, gegarandeerd!

Persoonlijk Service

Alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Bel of WhatsApp naar 06 23 55 43 53, of vul het contact formulier in.

Betrouwbare en duurzame bezorging

Op ons kun je rekenen! Onze vakkundige bezorgers gaan met grote zorg om met je pakket en worden bezorgd met bezorgbussen die minimale CO2 uitstoten.

Afgebakend werkveld

Door het duidelijk afgebakende werkveld kan Post Snel Same Day Delivery garanderen.

Aangetekend versturen

Pakket(ten) worden altijd aangetekend verstuurt waardoor je de garantie hebt dat ze op het juiste adres bezorgd worden.

Gebruik maken van onze dienst? 

Klik hieronder om direct naar de contact pagina te gaan.


Klik hier