Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Post Snel is opgericht om het logistieke traject van particulieren en bedrijven uit handen te nemen. Hierbij ligt het accent op same day delivery. Het unieke concept van same day delivery van Post Snel speelt in op de trend om het logistieke traject efficiënter, gemakkelijker en sneller uit te voeren. Door een duidelijke afbakening van het werkgebied is same day delivery gegarandeerd bij Post Snel.

Je kunt jouw pakket(ten) gemakkelijk aanmelden na dat je contact hebt gehad met ons, Post Snel zorgt ervoor dat je pakket(ten) razend snel afgeleverd worden.

Post Snel houdt zich actief bezig met het klimaat, hierbij ligt de focus op een minimale CO2- uitstoot in de logistieke keten. Doordat er geen overslag van goederen plaatsvindt is de gemiddeld afgelegde afstand per pakket significant lager dan wanneer er wel sprake zou zijn van overslag. Daarnaast dragen facetten als een afgebakend werkgebied en bezorgbussen met minimale CO2- uitstoot bij aan een beter milieu.

Pakket(ten) gemakkelijk aanmelden voor afleveren

Meld je pakket(ten) gemakkelijk aan nadat we contact hebben gehad. In een gesprek wordt hier meer informatie over gegeven. Daarnaast zullen wij ten allen tijden bereikbaar voor je zijn. 

Dezelfde dag bezorgd

Aantrekkelijke prijzen en snelle service. Meld je pakket(ten) voor 17.00uur en wij bezorgen het dezelfde dag nog, gegarandeerd!

Persoonlijk Service

Alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Bel of WhatsApp naar 06 23 55 43 53, of vul het contact formulier in.

Betrouwbare en duurzame bezorging

Op ons kun je rekenen! Onze vakkundige bezorgers gaan met grote zorg om met je pakket en worden bezorgd met bezorgbussen die minimale CO2 uitstoten.

Afgebakend werkveld

Door het duidelijk afgebakende werkveld kan Post Snel Same Day Delivery garanderen.

Aangetekend versturen

Pakket(ten) worden altijd aangetekend verstuurt waardoor je de garantie hebt dat ze op het juiste adres bezorgd worden.

Veelgestelde vragen

Tot hoe laat kan ik mijn pakket(ten) aanmelden als ik wil dat het dezelfde dag bij de klant bezorgd wordt?

Als je vóór 17.00 uur jouw pakket(ten) aanmeldt, dan zorgen wij dat het nog voor het einde van de dag bezorgd wordt.

In welke regio halen jullie pakketten op en bezorgen jullie?

Pakketten worden opgehaald in een straal van 30 km, gerekend vanuit het centrum van Rotterdam. En bezorgd in bijna heel Nederland m.u.v. de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. 

Krijg ik korting als ik meerdere pakketten verzend?

In principe krijg je geen korting, maar wanneer je structureel gebruik maakt van onze service is dit bespreekbaar.

Op welke manieren kan ik mijn pakket(ten) aanmelden?

Meld gemakkelijk jouw pakket(ten) aan nadat je gesprek hebt gehad met ons waarbij wij je de nodige informatie hebben gegeven, klik hier om direct naar de contact pagina te gaan.

Gebruik maken van onze dienst?

Meld je pakket(ten) gemakkelijk aan via de applicatie! 

Klik hier